Na Stacji Paliw. Magazyn branżowych inspiracji
Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY

Komunikat Bałtykgazu

„BAŁTYKGAZ sp. z o.o. z siedzibą w Rumi powiadamia, że w związku z restrukturyzacją spółek zależnych przeprowadzoną przez jej głównego udziałowca Propan Rheingas GmbH & Co KG, z końcem 2014 r. VITAL GAZ sp. z o.o. oraz VITALIS HANDELS GmbH zakończą swą dotychczasową działalność na terenie Polski.

Komunikat Bałtykgazu
W związku z powyższym BAŁTYKGAZ sp. z o.o., która jest jednym z wiodących i uznanych dystrybutorów gazu płynnego na rynku polskim, z dniem 01.01.2015 r. wstąpi we wszystkie prawa i obowiązki Sprzedawcy, wynikające z umów zawartych z VITAL GAZ sp. z o.o  i VITALIS HANDEL GmbH,  a tym samym przejmie obsługę hurtowej sprzedaży gazu płynnego dotychczasowych klientów ww. Spółek. BAŁTYKGAZ sp. z o.o. jako członek grupy Rheingas gwarantuje utrzymanie wysokich standardów w zakresie jakości dostarczanego gazu i obsługi dostaw, mając na względzie zapewnienie satysfakcji kontrahentów.

W razie pytań potrzebne dane kontaktowe znajdą Państwo na stronie internetowej www.baltykgaz.pl”

Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY
Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu