Nowy numer ''Na Stacji Paliw'' już dostępny

Trzydziesty już numer "Na Stacji Paliw" czyli internetowego pisma adresowanego do wszystkich czytelników poszukujących informacji o technologii, prawie i życiu rynku stacyjnego można pobrać bezpłatnie ze strony internetowej.

Nowa edycja naszego magazynu jest do pobrania bezpłatnie na stronie https://nastacjipaliw.pl/pl/pobieranie.

W numerze poruszamy takie tematy, jak:
  • Jak się uchronić przed kradzieżami na stacji paliw?
  • Długi na podwójnym gazie: jak odzyskać pieniądze od przewoźników?
  • Roboty na stacji paliw – moda czy konieczność?
  • Koniec okresu przejściowego na wyznaczenie doradcy DGSA
  • Podatek od przerzuconych zysków
  • Jeśli poranek, to czas na śniadanie
  • Fiskalizacja – szansa dla stacyjnych myjni
  • Trencz – elegancja militarnej proweniencji
  • Lublin – atrakcje i legendy
  • Skoda Octavia RS 2.0 TDI – Diesel nadal w formie
Magazyn Branżowych Inspiracji "Na Stacji Paliw" to marka obecna na rynku paliwowym w Polsce od 2015 roku. Co kwartał piszemy w nim o bieżących tendencjach, nowych produktach i perspektywach polskiego rynku paliwowego.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes