Shell Franczyza

Amic Energy Sercem z Ukrainą!

Amic Energy aktywnie wspiera i angażuje się we wsparcie, którego tak bardzo potrzebują mieszkańcy Ukrainy i uchodźcy. Firma stanowczo potępia brutalny atak Rosji na Ukrainę i w pełni solidaryzuje się z narodem ukraińskim. W ekspresowym tempie zostały uruchomione liczne działania wspierające na pomoc potrzebującym, między innymi zbiórka pod hasłem „Punkty Pełne Dobrej Energii”.

Od 2 marca br. klienci programu lojalnościowego Driver Club mają możliwość przekazywania swoich dotychczas uzbieranych punktów na rzecz działań Polskiej Akcji Humanitarnej, Fundacji Ocalenie i Polskiego Czerwonego Krzyża, które bezpośrednio są zaangażowane w pomoc Ukrainie. Każdy klient może przekazać dowolną wielokrotność 20 zł w ramach posiadanej liczby punktów (20 zł to 2 000 punktów Driver Club). Od uruchomienia zbiórki uczestnicy programu Driver Club przekazali już ponad 1 mln punktów, które Amic Polska przelewa na konta wybranych fundacji w formie pieniężnej. Od 14 do 31 marca do każdych 2 000 punktów przekazanych przez uczestników programu Driver Club firma Amic dołoży drugie tyle.

- Serce rośnie, gdy wszyscy się jednoczą. Cieszę się, że w firmie tak szybko podęliśmy działania. Wielu pracowników stacji i biura mocno angażuje się w pomoc  – podkreśla Krzysztof Strzelecki, prezes Amic Energy w Polsce.

Pamiętajmy, że dobro wraca! Dzielmy się nim, pomagajmy razem, przekażmy Punkty Pełne Dobrej Energii i bądźmy #SercemzUkrainą!

Program Partnerski ENERGIA PALIW