Magazyn Branżowych Inspiracji

Pyszne.pl i bp rozpoczynają współpracę

Firma bp dołącza do Pyszne.pl jako pierwsza sieć stacji paliw. Pilotażowy projekt został rozpoczęty w czterech miastach. Za dostawę odpowiada flota serwisu do zamawiania jedzenia online, dostępna jest również opcja osobistego odbioru zamówionej paczki o ustalonej godzinie.

Hot dogi, kanapki, sałatki, napoje, słodkości – na Pyszne.pl można zamówić pełną gamę produktów należącej do bp Wild Bean Cafe, poszerzoną dodatkowo o napoje Pepsi oraz lody Magnum i Ben&Jerry. Dostawy realizowane są w godzinach 11:00-22:00 przez flotę kurierską Pyszne.pl, uruchomiona została także opcja odbioru osobistego na stacjach bp. Na etapie pilotażowym oferta dostępna jest w Warszawie, Krakowie, Łodzi i Katowicach.

„Nasza oferta już od kilku lat obejmuje kategorie takie jak kawiarnie czy cukiernie przygotowujące swoje produkty na miejscu. Obserwujemy znaczące zainteresowanie Klientów zamawianiem ciepłych napojów czy kanapek. Partnerstwo z bp jest kolejnym krokiem w stronę dywersyfikacji naszej oferty, aby szeroki wybór znaleźli dla siebie wielbiciele śniadań czy prostych lunchów dostarczonych do drzwi.” – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.

,,Cieszę się, że możemy powitać w gronie naszych Partnerów biznesowych Pyszne.pl. Szeroka obecność w home delivery to ważne uzupełnienie oferty bp. Jesteśmy konsekwentni w podążaniu za oczekiwaniami naszych Klientów, które koncentrują się obecnie na potrzebie elastyczności, mobilności, wygodzie i bezpieczeństwie. Jestem przekonana, że ta kolejna opcja dostaw do domu ze stacji bp cieszyć się będzie uznaniem Klientów, którzy mogą dokonywać zamówień produktów z Wild Bean Cafe przez 7 dni w tygodniu, także poprzez platformę Pyszne.pl’’ - deklaruje Barbara Wiążewska, dyrektor generalna działu retail bp w Polsce.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Program Partnerski ENERGIA PALIW