Dołącz do sieci HUZAR i ciesz się korzystnymi warunkami działania

BP rozpoczyna sezon na grill

Sieć stacji paliw zachęca klientów do aktywnego grillowania, zapraszając po odbiór nagród rzeczowych i punktów. Na tych, którzy nie mają jeszcze pełnego zestawu do grillowania, na stacjach BP czekają odpowiednie akcesoria: komplet 3 szklanek, koc piknikowy Spokey oraz ceramiczna patelnia grillowa Ambition.

BP rozpoczyna sezon na grill
W ogrodzie przed domem, na działce za miastem, na biwaku – grillowanie z rodziną czy przyjaciółmi to jeden z przyjemniejszych sposobów spędzania czasu.  Wspólne przygotowywanie potraw, jedzenie i rozmowy – to gwarantuje dobrą zabawę i relaks. Teraz na stacjach czekają akcesoria gwarantujące udane grillowanie: szklanki idealne do zimnych napojów, specjalny koc piknikowy  i patelnia grillowa, na której każda potrawa musi się udać.

Jadąc na spotkanie z przyjaciółmi, warto wpaść na stacje BP, by przy okazji tankowania, mycia samochodu czy zakupów zbierać punkty PAYBACK i wymienić je na atrakcyjne nagrody. Punkty można zbierać szybciej dzięki specjalnym ofertom, które opisane są na kuponach pobieranych przy kasie. Z kuponem na ofertę paliwową można otrzymać nawet do 4x więcej punktów PAYBACK. Swoje punkty można mnożyć również dzięki kuponom na ofertę Wild Bean Cafe, myjni, płynów do spryskiwaczy czy sklepu.

Zebranymi w programie PAYBACK punktami można płacić za produkty i usługi dostępne na stacjach BP, wymienić na atrakcyjne nagrody z katalogu BP lub przekazać na wsparcie projektów realizowanych przez partnerów społecznych firmy – program dożywiania dzieci PAJACYK prowadzony przez Polską Akcję Humanitarną i – TO NOWOŚĆ – na Akademię Przyszłości, projekt  Stowarzyszenia WIOSNA, którego celem jest pomaganie dzieciom w odkrywaniu własnego potencjału i budowanie wiary w siebie i swoje możliwości.

Szczegółowe informacje o promocji na www.bp.pl
Paliwa BAQ jakość grupy Orlen