BusBOX - nowoczesny system dynamicznej obsługi pasażerskiej

Zgodnie z opublikowanym na giełdzie New Connect Raportem Bieżącym nr 3/2015 informujemy o podłączeniu Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej spółka z o.o Systemu Dynamicznej Obsługi Pasażerskiej – BusBOX.

BusBOX - nowoczesny system dynamicznej obsługi pasażerskiej
Zarząd Spółki Ekopol Górnośląski Holding SA informuje, iż zgodnie z założeniami strategii rozwoju podjął współpracę na podstawie umowy zawartej w dniu 25 lutego 2015 roku z Łódzką Koleją Aglomeracyjną spółka z o.o. Umowa dotyczy najnowszego produktu technologii mikrostacje.pl jakim jest System Dynamicznej Obsługi Pasażerskiej - BusBOX.

Dzięki niemu w wielu miastach obsługiwanych przez Łódzką Kolej Aglomeracyjną Spółka z o.o., można zapoznać się z rozkładem jazdy online i śledzić aktualnie poruszające się pociągi z możliwością połączenia ich dynamicznie lub statycznie z miejskim transportem komunikacji miejskiej (autobus, tramwaj itp.).

System odzwierciedla faktyczną pozycję taborów na mapie, pozwala również na monitoring opóźnień i przyspieszeń, czyli dostarcza wiarygodnej informacji w czasie rzeczywistym. Podłączenie do systemu rozległej technologii mikrostacje.pl będzie umożliwiało Spółce Ekopol Górnośląski Holding SA ciągłą sprzedaż Przedsiębiorcy dostępu do danych oraz generowało comiesięczną opłatę abonamentową.
Grupa Muszkieterów poszukuje dostawców paliw i autogazu na rok 2023