Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Centrum prasowe

Unimot SA/foto Unimot SA
2021-04-20 / 11:17
Unimot i Avia ponownie z tytułem Superbrands

Po raz kolejny Organizacja Superbrands wyłoniła najsilniejsze marki, które cieszą się uznaniem oraz renomą w poszczególnych branżach. Do grona laureatów tegorocznej edycji ponownie dołączyła Grupa Unimot wraz z marką AVIA. Obydwa brandy wyróżnione zostały tytułem Business Superbrands 2021 w kategorii paliwa, surowce, energetyka.

Superbrands to niezależna organizacja, działająca od 1994 roku. Jej głównym założeniem jest promocja idei brandingu poprzez identyfikację, nagradzanie i prezentację case studies marek, które dzięki reprezentowanym wartościom i wyjątkowym korzyściom, jakie oferują konsumentom, osiągnęły rynkowy sukces. Laureatami tytułu Business Superbrands 2021 są marki, które cieszą się największym uznaniem oraz renomą, a także legitymują się licznymi sukcesami na arenie krajowej i międzynarodowej w poszczególnych branżach. Laureatów wyłaniają Eksperci z Konfederacji Lewiatan.

- Przyznanie po raz kolejny nagrody Superbrands to dla nas nie tylko wyróżnienie, lecz także wielka satysfakcja i potwierdzenie tego, że działania i zmiany, które wprowadzamy są zauważalne. Rozwijamy się, konsekwentnie wdrażamy nową strategię marketingową, wprowadziliśmy na rynek nowy koncept gastronomiczny, pod którym rozwijamy markę własną, sukcesywnie otwieramy kolejne stacje, wprowadzamy nowe produkty. Przyznanie nam tytułu Business Superbrands 2021 pokazuje, że przyjęta strategia zdaje egzamin na najwyższym poziomie  - mówi Agnieszka Bobrukiewicz, Dyrek-tor Marketingu w Unimot S.A.

Tegoroczna gala finałowa, podczas której rozdane zostaną nagrody Superbrands, odbędzie się w listopadzie w Hotelu Sheraton w Warszawie. Podczas gali obecni będą przedstawiciele świata biznesu, marketingu, kultury oraz show biznesu.
Zostań franczyzobiorcą AMIC Energy

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.