XX Spotkanie Branży Paliwowej - Polski Rynek LPG

Oferta bp w aplikacji Uber Eats dostępna w całej Polsce

Firmy bp i Uber Eats od maja br współpracują, aby dostarczać kawę, jedzenie i inne produkty sklepowe ze stacji bp. To pierwsza tego typu współpraca na polskim rynku, a bp to pierwsza firma paliwowa w Polsce, która wprowadziła domowe dostawy sklepowe i gastronomiczne.

Duże zainteresowanie i szybki przyrost klientów

Po zaledwie 3 miesiącach od rozpoczęcia współpracy bp posiada największą ilość punktów korzystających z oferty Uber pośród stacji paliw w Polsce i jest w grupie partnerów  Uber Eats, z największym zasięgiem oferty.

Dostępność

Zachęceni entuzjastycznym odbiorem oferty - od początku wprowadzenia ofert z Uber Eats na bp skorzystało kilka tysięcy tyś klientów i ta liczba wciąż rośnie, - rozszerzyliśmy usługę na większość dużych i średnich miast w Polsce. Produkty bp poprzez aplikacje Uber Eats można zamawiać już z prawie 70 stacji w całej Polsce, od Gdańska, przez Białystok, Lublin, Toruń, Łódź, Śląsk, Poznań Wrocław, Warszawę aż po Kraków.

Najszerszy asortyment sklepowy

Oferta sklepowa bp w aplikacji to ponad 170 produktów - od świeżych bułek przez piwa bezalkoholowe, słodycze, chipsy po środki ochrony przed wirusem. Klienci w czasie wakacji szczególnie doceniali lody i fakt, że docierały do nich dobrze zmrożone.

Hot Dog z bp w Top 5

Wśród najchętniej zamawianych produktów z Wild Bean Cafe są nieustająco nasze Hot dogi w tym nowość Hot dog Madziarski wg koncepcji Makłowicza i nasze kawy.

Szybkość i łatwość zamawiania

Oferta bp w aplikacji dostępna jest 7 dni w tygodniu do późnych godzin nocnych, w wybranych miastach można zamawiać produkty bp dłużej niż inne.

Aby zamówić dostawę produktów z Wild Bean Café, użytkownicy powinni pobrać aplikację Uber Eats lub skorzystać ze strony internetowej Uber Eats i złożyć zamówienie w jednej ze stacji wymienionych na liście. Nie obowiązuje minimalna wartość koszyka, a opłata za dostawę wynosi od 5,99 do 9,99 w zależności od odległości. Proces dostawy można łatwo prześledzić od początku do końca i trwa on około 30 minut.

Najwyższe standardy z dostawą pod same drzwi

W dobie zaostrzonych regulacji dotyczących zdrowia, bezpieczeństwo przygotowania potraw jest najważniejsze. Firma bp działa według bardzo wysokich standardów bezpieczeństwa, a ponadto obecnie wdrożonych zostało szereg dodatkowych procedur w związku z epidemią koronawirusa w Polsce.

Bezpieczeństwo wszystkich osób korzystających z aplikacji Uber Eats i zapobieganie rozprzestrzenianiu się koronawirusa to priorytet dla Uber Eats. W związku z tym Uber Eats wdrożyło szereg inicjatyw m.in.: bezkontaktowe dostawy, w których zamówienia zostawiane są pod drzwiami lub zgodnie z instrukcją użytkownika, zwrot kosztów za środki ochrony osobistej dla kurierów (np. płyny dezynfekujące, rękawiczki lub maski) oraz przekazywanie wyczerpujących informacji i porad dotyczących zaleceń sanitarnych wszystkim użytkownikom platformy. Uber ściśle współpracuje z organami zdrowia publicznego, przekazując użytkownikom aplikacji regularnie wytyczne na temat zasad bezpieczeństwa oraz działań w celu ograniczania rozprzestrzeniania się wirusa.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes