Shell Franczyza

E.Leclerc Moya Radomka – siatkarski klub z Radomia zmienia nazwę

Anwim S.A., właściciel ogólnopolskiej sieci stacji paliw Moya, zacieśnia współpracę z klubem kobiecej siatkówki Radomka Radom. Po dwóch latach zaangażowania w rozwój drużyny, spółka paliwowa została sponsorem tytularnym. Tym samym, klub w kolejnych trzech sezonach będzie występował pod nazwą „E.Leclerc Moya Radomka Radom”.

E.Leclerc Radomka Radom zakończyła ubiegły sezon na 10. miejscu w Tauron Lidze, czyli najwyższej klasie rozgrywkowej kobiecej siatkówki w Polsce. Jest to piąty sezon z rzędu, po reaktywacji klubu w 2016 r., w którym zawodniczki Radomki mogły prezentować się w siatkarskiej ekstraklasie.

- Bardzo cieszymy się ze współpracy z siecią stacji paliw Moya. Wraz z naszymi partnerami wyznajemy podobne wartości, czyli ciężką i konsekwentną pracę, ciągły rozwój, efektywną współpracę i pokorę. Dzięki tym zasadom Moya jest dzisiaj najszybciej rozwijającą się siecią stacji paliw w Polsce, a my również konsekwentnie pniemy się do góry. Naszą ambicją na ten sezon jest miejsce w pierwszej siódemce końcowej klasyfikacji. Wierzymy, że wspólnie z naszym sponsorem tytularnym będziemy w stanie to zrealizować – mówi Thomas Renard-Chardin, prezes zarządu E.Leclerc Radomki Radom.

W ramach świadczeń sponsorskich, oprócz występowania marki Moya w nazwie klubu, barwy sieci stacji paliw będą wyraźnie eksponowane przede wszystkim podczas meczów domowych Radomki. Logotyp Moya widoczny będzie także m.in. na meczowych oraz treningowych koszulkach zawodniczek, a także na strojach młodzieżowych grup Akademii Radomki. Oprócz tego podczas meczów Radomki można znaleźć je na bannerach w strefie reklamowej na hali w Radomiu, bandach LED oraz na płycie boiska. Barwy Moya będą widoczne na autokarze klubowym, a także w mediach społecznościowych Radomki i na stronie internetowej klubu.

- Rozpoczynamy już nasz trzeci sezon na najwyższym szczeblu kobiecej siatkówki we współpracy z Radomką Radom. Jesteśmy bardzo podekscytowani tym faktem, zwłaszcza że nasze wsparcie dla drużyny jest jeszcze większe niż w poprzednich latach. Radomka to prężnie rozwijająca się drużyna z ambicjami na coraz lepsze wyniki sportowe. Cieszy nas także to, że klub stawia na rozwój organiczny poprzez inwestycje w kadry młodzieżowe, co jest bardzo pozytywne również ze względu na krzewienie wśród młodych ludzi odpowiednich postaw. Zachęcamy wszystkich naszych pracowników i współpracowników, a także klientów do wspierania siatkarek z klubu E.Leclerc Moya Radomka – mówi Filip Puchalski, dyrektor ds. operacyjnych, członek zarządu w Anwim S.A.
Zapraszamy na prezentację zakładu produkcyjnego I-MAXIMUM