Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu

Oferta paliwowo-energetyczna Unimotu pod marką AVIA

Grupa Unimot, odpowiadająca za rozwój sieci stacji AVIA w Polsce, uruchomiła nową witrynę internetową, gdzie komunikuje, że od teraz wszystkie sprzedawane przez nią produkty paliwowo-energetyczne będą oferowane pod marką AVIA.

Oferta paliwowo-energetyczna Unimotu pod marką AVIA
Spółka podała, że nowa witryna Unimotu funkcjonuje na dotychczasowej domenie www.unimot.pl, jednak stanowi połączenie oferty całej Grupy z projektem rozwoju franczyzowej sieci stacji paliw AVIA, który do tej pory był promowany w serwisie www.aviapolska.pl.

- Od momentu uruchomienia nowego serwisu www rozpoczynamy proces szerokiego komunikowania naszym obecnym oraz potencjalnym Klientom, że wszystkie produkty paliwowo-energetyczne Grupa Unimot oferuje teraz pod marką AVIA – wyjaśnia Adam Sikorski. – Bo AVIA to nie tylko stacje paliw. Pod tą szwajcarską marką, która obecnie posiada ok. 3150 stacji paliw w 14 krajach Europy, nasi zagraniczni partnerzy od lat oferują także gaz, energię i inne produkty petrochemiczne. W tym samym kierunku rozwija się Unimot, dlatego w nowym serwisie internetowym pod marką AVIA znajdziecie Państwo ofertę na zakup paliw, gazu LPG, energii elektrycznej oraz gazu ziemnego, dostępną dla odbiorców hurtowych oraz indywidualnych.

Ponieważ Unimot jest spółką giełdową, to w nowym serwisie dane dla akcjonariuszy znajdują się dziale relacji inwestorskich.
E100 Mobility - Przyszłość rozliczeń za paliwo
Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu