Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu

Solvachem rozwija sprzedaż paliw

Firma Solvachem Sp. z o.o. poinformowała w komunikacie, że w związku rozwojem oferty paliwowej i notowanym wzrostem sprzedaży, podpisała w czerwcu umowy na zakup paliwa z Total Polska Sp. z o.o. oraz Unimot S.A.

Solvachem rozwija sprzedaż paliw
Nowe kontrakty pozwolą spółce na poprawę konkurencyjności cenowej oferty oraz zwiększą zasięg działalności, dzięki obecności na większej liczbie baz paliwowych.

Solvachem  stawia też na wysoką jakość świadczonych usług związanych z dostawą paliw do klienta.

W tym celu rozszerzamy współpracę  z firmą TSL Sp. z o.o., która jest dla nas głównym dostawcą usług w zakresie przewozu paliw. Do naszej dyspozycji będą kolejne dedykowane zestawy, które obsłużą między innymi bazę paliw PERN w Kawicach – mówi Rafał Toms, Product Manager Działu Paliw w spółce Solvachem.

Solvachem Sp. z o.o. działa na polskim rynku od 2002 roku (do października 2017 r. pod nazwą Solvadis), a jej głównym obszarem działalności jest handel produktami chemicznymi. Od stycznia 2017 roku spółka w swojej ofercie ma też paliwa płynne.
Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY
Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu