Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Centrum prasowe
Live Chat Software

Bezpłatne "Wiadomości e-petrol.pl" na Twoją skrzynkę e-mail
Administratorem Danych Osobowych jest...

Solvachem rozwija sprzedaż paliw

e-petrol.pl
2018-06-29 / 09:34
Solvachem rozwija sprzedaż paliw

Firma Solvachem Sp. z o.o. poinformowała w komunikacie, że w związku rozwojem oferty paliwowej i notowanym wzrostem sprzedaży, podpisała w czerwcu umowy na zakup paliwa z Total Polska Sp. z o.o. oraz Unimot S.A.

Nowe kontrakty pozwolą spółce na poprawę konkurencyjności cenowej oferty oraz zwiększą zasięg działalności, dzięki obecności na większej liczbie baz paliwowych.

Solvachem  stawia też na wysoką jakość świadczonych usług związanych z dostawą paliw do klienta.

W tym celu rozszerzamy współpracę  z firmą TSL Sp. z o.o., która jest dla nas głównym dostawcą usług w zakresie przewozu paliw. Do naszej dyspozycji będą kolejne dedykowane zestawy, które obsłużą między innymi bazę paliw PERN w Kawicach – mówi Rafał Toms, Product Manager Działu Paliw w spółce Solvachem.

Solvachem Sp. z o.o. działa na polskim rynku od 2002 roku (do października 2017 r. pod nazwą Solvadis), a jej głównym obszarem działalności jest handel produktami chemicznymi. Od stycznia 2017 roku spółka w swojej ofercie ma też paliwa płynne.

Konkurs Produkt Roku 2019 e-petrol.pl

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.

Dokument bez tytułu