Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu

Stacje ładowania Ensto w ekstremalnych warunkach zimą

Ensto posiada ponad 50 lat doświadczeń, w projektowaniu i produkcji urządzeń elektrotechnicznych.

Stacje ładowania Ensto w ekstremalnych warunkach zimą
Z racji pochodzenia i lokalizacji siedziby głównej w Finlandii, systemy projektowane są z myślą o pracy w surowych, wymagających środowiskach i zaspokojeniu wysokich oczekiwań mieszkańców tychże rejonów.

Wysoka jakość materiałów, komponenty najwyższej jakości oraz rygorystyczna kontrola jakości przekłada się na wysoką jakość i długi okres bezobsługowej pracy w najbardziej wymagających warunkach otoczenia.

Dzięki ofercie firmy EV Plus klienci także w Polsce mogą skorzystać ze stacji ładowania sprawdzonych w trudnych zimowych warunkach - co widać na zdjęciach. Ładowarki Ensto działają od wielu lat w mrożnej i śnieżnej Skandynawii. Dają gwarancje nawyższej jakości i niezawodności podczas pracy w ekstremalnych warunkach.

Dotarcie do stacji i korzystanie z ich ułatwia kierowcom samochodów elektrycznych platforma Charge&Drive która za pomocą aplikacji umożliwia w prosty i bezpieczny sposób realizacje płatności.

Sprawdzone produkty i rozwiązania na rynku norweskim będącym liderem w wdrażaniu elektromobilności są wystarczającą rekomendacją i pozwalają na stworzenie kompleksowej oferty firmy EV Plus. Zarówno produkty Ensto, jak i rozwiązania Charge&Drive są dostępne dla polskich użytkowników za pośrednictwem firmy EV Plus.

Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY