MOYA więcej niż dobre paliwa

Grudniowe atrakcje sieci PSP HUZAR

Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia Polskie Stacje Paliw HUZAR przygotowały dla swoich klientów wiele niespodzianek i konkursów, a wśród nich drugą edycję konkursu „Zdrap nagrodę od PSP HUZAR”.

Grudniowe atrakcje sieci PSP HUZAR
Grudzień w sieci PSP HUZAR zapowiada się niezwykle emocjonująco. Czerwono-żółte stacje zapraszają klientów do przedświątecznej zabawy, w której wygrać można wiele cennych nagród.

6 grudnia 2015 r. w całej sieci rusza druga edycja cieszącego się ogromną popularnością konkursu pod hasłem „Zdrap nagrodę od PSP HUZAR”. Wystarczy zrobić zakupy w przystacyjnym sklepie sieci HUZAR i/lub zatankować auto za min. 100 zł, wraz z paragonem lub fakturą odebrać kupon zdrapkowy, odpowiedzieć na dwa proste pytania i sprawdzić swoją wygraną. Na szczęśliwców czekają tablety, bony na paliwo i wiele nagród niespodzianek. Regulamin konkursu dostępny na www.huzar.eu.

11 grudnia 2015 r. rusza kolejny konkurs. Aby wziąć w nim udział i powalczyć o nagrodę wystarczy ułożyć świąteczne życzenia dla sieci PSP HUZAR i wysłać je drogą mailową do 24 grudnia 2015 r. na adres konkurs@huzar.eu. Spośród nadesłanych zgłoszeń jury wybierze te najpiękniejsze i nagrodzi je wideorejestratorem. Szczegóły dotyczące konkursu dostępne są na profilu HUZARA na portalu społecznościowym Facebook oraz na www.huzar.eu.
Od 24 grudnia 2015 r. na klientów sieci czekać będą słodkie upominki.

Zapraszamy do odwiedzania czerwono-żółtych stacji z logo HUZARA.

Tankuj na stacjach z logo HUZARA
Zwiększ swoją widoczność i sprzedaż w międzynarodowej sieci UTA!