Na Stacji Paliw. Magazyn branżowych inspiracji
Kontenery Ad-Blue SWIMER

BusBOX - nowoczesny system dynamicznej obsługi pasażerskiej

Zgodnie z opublikowanym na giełdzie New Connect Raportem Bieżącym nr 3/2015 informujemy o podłączeniu Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej spółka z o.o Systemu Dynamicznej Obsługi Pasażerskiej – BusBOX.

BusBOX - nowoczesny system dynamicznej obsługi pasażerskiej
Zarząd Spółki Ekopol Górnośląski Holding SA informuje, iż zgodnie z założeniami strategii rozwoju podjął współpracę na podstawie umowy zawartej w dniu 25 lutego 2015 roku z Łódzką Koleją Aglomeracyjną spółka z o.o. Umowa dotyczy najnowszego produktu technologii mikrostacje.pl jakim jest System Dynamicznej Obsługi Pasażerskiej - BusBOX.

Dzięki niemu w wielu miastach obsługiwanych przez Łódzką Kolej Aglomeracyjną Spółka z o.o., można zapoznać się z rozkładem jazdy online i śledzić aktualnie poruszające się pociągi z możliwością połączenia ich dynamicznie lub statycznie z miejskim transportem komunikacji miejskiej (autobus, tramwaj itp.).

System odzwierciedla faktyczną pozycję taborów na mapie, pozwala również na monitoring opóźnień i przyspieszeń, czyli dostarcza wiarygodnej informacji w czasie rzeczywistym. Podłączenie do systemu rozległej technologii mikrostacje.pl będzie umożliwiało Spółce Ekopol Górnośląski Holding SA ciągłą sprzedaż Przedsiębiorcy dostępu do danych oraz generowało comiesięczną opłatę abonamentową.
Kontenery Ad-Blue SWIMER
Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu