Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Na Circle K rozpoczęła się akcja „Tankujesz, zyskujesz”. W ramach promocji klienci będą mogli kupić kawę czy Hot Doga w obniżonej cenie 5,99 zł – to oszczędność nawet do 50 proc. względem regularnej kwoty. Aby skorzystać z atrakcyjnej oferty, wystarczy zatankować min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Z oferty mogą skorzystać wszyscy posiadacze karty lojalnościowej EXTRA – również osoby, które w momencie zakupu postanowią dołączyć do programu.

Jak wynika z badania preferencji konsumentów zrealizowanego na zlecenie Circle K, Polacy zwracają uwagę na to, ile wydają na jedzenie poza domem. Co trzeci ankietowany przyznał, że przeznacza na ten cel do 50 zł dziennie, a co czwarty do 20 zł. Dodatkowo 31% wskazało, że zmniejszyło swój budżet na posiłki na mieście. Nie bez znaczenia pozostaje kwestia smaku zamawianego posiłku - niemal połowa Polaków kieruje się właśnie tym czynnikiem przy zakupie. Ważnymi aspektami dla respondentów okazały się również wysoka jakość oraz niska cena . Tym chętniej Polacy decydują się na zakupy czy przerwę w ciągu dnia w miejscach, w których wiedzą, że będą mogli zaoszczędzić.

Circle K to nie tylko stacja paliw i sklep, ale również miejsce, w którym można odpocząć, dobrze zjeść czy napić się wyśmienitej kawy. Wiemy przy tym, jak ważna dla naszych klientów jest jakość, a także aspekt cenowy, którym kierują się przy wyborze miejsca na szybką przekąskę w ciągu dnia. Dlatego podejmujemy szereg działań, które umożliwiają im poznanie naszej oferty gastronomicznej, często w bardzo atrakcyjnych cenach. Stąd pomysł na ogłoszenie akcji „Tankujesz, zyskujesz”, w ramach której będzie można kupić kawę lub Hot Doga za jedyne 5,99 zł z kartą programu EXTRA, po zatankowaniu min. 20 litrów paliwa – mówi Renata Timoščik, Market Development Director w Circle K Polska.

Szczegóły oraz regulamin promocji wraz z listą stacji, na których obowiązuje oferta, są dostępne na stronie internetowej Circle K: https://www.circlek.pl/tankujesz-zyskujesz.
Program Partnerski ENERGIA PALIW