Moya dla dużych rodzin

Sieć stacji paliw Moya uruchomiła akceptację Kart Dużej Rodziny (KDR), w ramach której wszyscy posiadacze tego dokumentu otrzymają zniżki za paliwo oraz produkty gastronomiczne. Karty Dużej Rodziny honorowane są na wszystkich obsługowych stacjach Moya na terenie całej Polski.

Moya jest najszybciej rozwijającą się siecią stacji paliw w Polsce. Oferuje najwyższej jakości paliwo oraz produkty gastronomiczne w ramach Caffe Moya. Ponadto, w świetnie zaopatrzonych sklepach przystacyjnych klienci mogą zrobić zakupy zarówno na drogę, jak również do domu. Moya regularnie wprowadza na swoich stacjach promocje i oferty specjalne, jak np. trwająca obecnie w okresie wakacyjnym zniżka na paliwo sięgająca 40 gr na każdym litrze.

Od teraz duże rodziny mogą skorzystać ze specjalnej oferty na stacjach paliw Moya. Zniżka dla posiadaczy KDR wynosi 8 gr/ l paliw standardowych (benzyna 95, olej napędowy i LPG), 10 gr/ l na paliwa premium (benzyna 98 i uszlachetniony ON Moya Power) oraz 20% na hot-dogi i kawę w Caffe Moya.

Karta Dużej Rodziny to system zniżek i dodatkowych uprawnień dla rodzin 3+ zarówno w instytucjach publicznych, jak i w firmach prywatnych. Posiadacze KDR mają możliwość tańszego korzystania z oferty podmiotów m.in. z branży spożywczej, paliwowej, bankowej czy rekreacyjnej. KDR wspiera budżety rodzin wielodzietnych oraz ułatwia dostęp do dóbr i usług.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Program Partnerski ENERGIA PALIW