Nowość w menu na stacjach paliw Amic Energy

W sierpniu 2023 do oferty gastronomicznej na stacjach paliw Amic Energy dołączyła nowość- chrupiący podpłomyk z pieca, wypełniony aromatycznymi dodatkami, dostępny w dwóch wersjach smakowych: ser&pieczarki oraz ser, szynka&pieczarki.

Ta wyjątkowa kompozycja podana w pszennym placku sprawia, że każdy kęs to prawdziwa uczta.Stacje Amic Energy niezmiennie dbają o to by rozszerzać swoje menu i zaskakiwać podniebienia swoich klientów. Chrupiący podpłomyk z pieca to pyszna przekąska, która doda energii na każdą drogę.

Jest to znakomita propozycja dla wszystkich podróżujących, zarówno tych udających się w dłuższą trasę, jak również tych, którzy zatrzymują się na stacji, w drodze do pracy, czy szkoły.   Podpłomyk to również idealny dodatek do kawy lub herbaty serwowanej na stacjach Amic Energy.

Nowości dostępne na wszystkich 117 stacjach w sieci Amic Energy.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Program Partnerski ENERGIA PALIW