Anwim ogłasza przetarg na ofertę Caffe Moya

Anwim S.A., właściciel sieci Moya ogłasza przetarg na kompleksową ofertę na dostawy produktów w ramach Caffe Moya oraz wybranych kategorii sklepowych.

Moya to najszybciej rozwijająca się sieć stacji paliw w Polsce. Dziś składa się z ponad 400 punktów, które rozmieszczone są na terenie całej Polski. Na większości z nich z powodzeniem funkcjonuje koncept gastronomiczny Caffe Moya oraz przystacyjny sklep.

Koncept gastronomiczny Caffe Moya rozwijany jest od 2009 roku. Na Caffe Moya składają się obecnie napoje gorące z ekspresu, hot-dogi, zapiekanki, świeże kanapki, które wkomponowały się na stałe w menu. Koncept gastronomiczny Caffe Moya dostępny jest na niemal wszystkich stacjach obsługowych sieci Moya.

Szczegóły przetargu

W celu zapewnienia dalszego rozwoju Caffe Moya oraz przystacyjnego sklepu, Anwim S.A. ogłasza przetarg na kompleksowe dostawy produktów wykorzystywanych w ramach konceptu gastronomicznego (np. kiełbaski, parówki, bułki do hot-dogów, sosy) oraz wybranych kategorii sklepowych (lody).

Podstawowym celem postępowania przetargowego jest wyłonienie dostawcy, gwarantującego konkurencyjne ceny, terminową realizację zamówień oraz najwyższą jakość produktów.

Termin składania aplikacji zgłoszeniowych (wraz z podpisaniem porozumieniem NDA): do 31.01.2023 r.
Zgłoszenia powinny zawierać następujące dane:
a.    Imię i nazwisko;
b.    Nazwa firmy;
c.    Adres;
d.    Numer kontaktowy;
Adres e-mail do dalszej korespondencji, prosimy kierować pod adresy mailowe: krzysztof.mazuchowski@anwim.pl, katarzyna.dawidek@anwim.pl

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.