Anwim ogłasza przetarg na ofertę Caffe Moya

Anwim S.A., właściciel sieci Moya ogłasza przetarg na kompleksową ofertę na dostawy produktów w ramach Caffe Moya oraz wybranych kategorii sklepowych.

Moya to najszybciej rozwijająca się sieć stacji paliw w Polsce. Dziś składa się z ponad 400 punktów, które rozmieszczone są na terenie całej Polski. Na większości z nich z powodzeniem funkcjonuje koncept gastronomiczny Caffe Moya oraz przystacyjny sklep.

Koncept gastronomiczny Caffe Moya rozwijany jest od 2009 roku. Na Caffe Moya składają się obecnie napoje gorące z ekspresu, hot-dogi, zapiekanki, świeże kanapki, które wkomponowały się na stałe w menu. Koncept gastronomiczny Caffe Moya dostępny jest na niemal wszystkich stacjach obsługowych sieci Moya.

Szczegóły przetargu

W celu zapewnienia dalszego rozwoju Caffe Moya oraz przystacyjnego sklepu, Anwim S.A. ogłasza przetarg na kompleksowe dostawy produktów wykorzystywanych w ramach konceptu gastronomicznego (np. kiełbaski, parówki, bułki do hot-dogów, sosy) oraz wybranych kategorii sklepowych (lody).

Podstawowym celem postępowania przetargowego jest wyłonienie dostawcy, gwarantującego konkurencyjne ceny, terminową realizację zamówień oraz najwyższą jakość produktów.

Termin składania aplikacji zgłoszeniowych (wraz z podpisaniem porozumieniem NDA): do 31.01.2023 r.
Zgłoszenia powinny zawierać następujące dane:
a.    Imię i nazwisko;
b.    Nazwa firmy;
c.    Adres;
d.    Numer kontaktowy;
Adres e-mail do dalszej korespondencji, prosimy kierować pod adresy mailowe: krzysztof.mazuchowski@anwim.pl, katarzyna.dawidek@anwim.pl
Mercure Warszawa Centrum, 24-25 kwietnia 2024