Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes

AMIC Energy w Polsce nagrodzona Gwiazdą Jakości Obsługi 2022

Konsumenci w XV edycji Polskiego Programu Jakości Obsługi nagrodzili sieć stacji paliw AMIC Energy tytułem „Gwiazda Jakości Obsługi 2022”. Jest to prestiżowa nagroda, która przyznawana jest przez konsumentów i ekspertów w ogólnopolskim badaniu satysfakcji. Badanie trwało przez blisko rok. Ocenie poddano ponad 40 000 firm reprezentujących aż 250 branż. Dane analizowane w procesie to wskaźnik NPS – poziom lojalności klientów, indeks jakości usług oraz pięć podstawowych obszarów usług.

Tytuł Gwiazdy Jakości Obsługi  to bezcenne wartości w biznesie, które można określić kilkoma słowami: solidność, zaufanie oraz przyjazność marki.
AMIC Energy znalazła się w gronie liderów jakości w swojej branży obok marek Orlen i Shell. W ocenie klientów firmę wyróżniają najwyższe standardy obsługi klienta, na co składa się wiele czynników, takich jak profesjonalna i miła obsługa na stacji, wysoka jakość oferty, w tym doskonałej jakości paliwa.

„Otrzymany tytuł daje przede wszystkim olbrzymią satysfakcję, że codzienne starania i wysiłek zespołu AMIC Energy w wielu obszarach obsługi jest doceniany przez klientów. Jesteśmy przekonani, że wsłuchując się w potrzeby konsumentów i dbając o ich jak najlepsze doświadczenie z naszą marką możemy skutecznie dostarczać jakość na najwyższym poziomie. Działamy na bardzo trudnym rynku. Zakup paliwa to raczej konieczność niż przyjemność. W tej sytuacji to właśnie jakość obsługi determinuje decyzje klientów. Cieszymy się, że uczestnicy tak ogromnego badania wybierają naszą sieć i rekomendują ją innym” – mówi Krzysztof Zwierzycki, Dyrektor Operacyjny sieci AMIC Energy w Polsce.

AMIC Energy liczy obecnie 116 stacji paliw w całej Polsce, które są kojarzone jako miejsca dobrej energii, co potwierdzili konsumenci „Gwiazdą Jakości Obsługi 2022”. Sieć działa w Polsce od 2016 roku i należy do austriackiego funduszu inwestycyjnego AMIC Energy Management GmBH.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes