Paliwa TotalEnergies - jakość i cena w trosce o Twój biznes

Stacja przyjazna kamperom

O komfortową wakacyjną podróż kamperem pomoże zadbać sieć Circle K. Na wybranych stacjach paliw zamontowane zostały profesjonalne stanowiska serwisowe dla kamperów z systemem spłukiwania i poboru wody. Dzięki nim letni odpoczynek może być jeszcze wygodniejszy i bezproblemowy.

Coraz dłuższe i bardziej słoneczne dni spędzamy marząc o bliższych i dalszych podróżach. Równocześnie ostatni rok i niepewność związana z okresem pandemii sprawiły, że myśląc o wyjeździe szukamy wygody i poczucia bezpieczeństwa.

W tej sytuacji popularność zyskują kampery, jednak wybór tego środka transportu wiąże się z pewnymi wymaganiami. Aby ułatwić podróżowanie samochodami kempingowymi sieć Circle K udostępniła klientom instalacje umożliwiające uzupełnienie wody w zbiornikach i zrzut nieczystości oraz płukanie zbiornika kampera i przyczepy. Stanowiska serwisowe obecnie dostępne są na stacjach Circle K zlokalizowanych w MOP Lubień i MOP Machnacz przy autostradzie A1, a także na stacji w Jędrzychowicach, przy granicy z Niemcami, oraz w Nowym Targu. W punktach zlokalizowanych przy MOP korzystanie z instalacji jest bezpłatne. Planowany jest montaż kolejnych instalacji, na początek w województwach zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim.

Wizyta na stacjach Circle K, niezależnie od wybranego środka lokomocji, to doskonała okazja na odpoczynek w podróży, skorzystanie z bogatej oferty gastronomicznej, napicie się aromatycznej kawy oraz tankowanie paliwa czy AdBlue. Letnie promocje zachęcają także do spróbowania orzeźwiającego napoju K Freeze na bazie kruszonego lodu, mrożonej kawy lub skorzystanie ze specjalnych ofert przygotowanych dla uczestników programu Circle K Extra.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.

Petroleum Ukraine 2024