Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY

Stacja przyjazna kamperom

O komfortową wakacyjną podróż kamperem pomoże zadbać sieć Circle K. Na wybranych stacjach paliw zamontowane zostały profesjonalne stanowiska serwisowe dla kamperów z systemem spłukiwania i poboru wody. Dzięki nim letni odpoczynek może być jeszcze wygodniejszy i bezproblemowy.

Stacja przyjazna kamperom
Coraz dłuższe i bardziej słoneczne dni spędzamy marząc o bliższych i dalszych podróżach. Równocześnie ostatni rok i niepewność związana z okresem pandemii sprawiły, że myśląc o wyjeździe szukamy wygody i poczucia bezpieczeństwa.

W tej sytuacji popularność zyskują kampery, jednak wybór tego środka transportu wiąże się z pewnymi wymaganiami. Aby ułatwić podróżowanie samochodami kempingowymi sieć Circle K udostępniła klientom instalacje umożliwiające uzupełnienie wody w zbiornikach i zrzut nieczystości oraz płukanie zbiornika kampera i przyczepy. Stanowiska serwisowe obecnie dostępne są na stacjach Circle K zlokalizowanych w MOP Lubień i MOP Machnacz przy autostradzie A1, a także na stacji w Jędrzychowicach, przy granicy z Niemcami, oraz w Nowym Targu. W punktach zlokalizowanych przy MOP korzystanie z instalacji jest bezpłatne. Planowany jest montaż kolejnych instalacji, na początek w województwach zachodniopomorskim i kujawsko-pomorskim.

Wizyta na stacjach Circle K, niezależnie od wybranego środka lokomocji, to doskonała okazja na odpoczynek w podróży, skorzystanie z bogatej oferty gastronomicznej, napicie się aromatycznej kawy oraz tankowanie paliwa czy AdBlue. Letnie promocje zachęcają także do spróbowania orzeźwiającego napoju K Freeze na bazie kruszonego lodu, mrożonej kawy lub skorzystanie ze specjalnych ofert przygotowanych dla uczestników programu Circle K Extra.
Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY
Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu