Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Centrum prasowe

bp
2021-02-19 / 09:25
Pyszne.pl i bp rozpoczynają współpracę

Firma bp dołącza do Pyszne.pl jako pierwsza sieć stacji paliw. Pilotażowy projekt został rozpoczęty w czterech miastach. Za dostawę odpowiada flota serwisu do zamawiania jedzenia online, dostępna jest również opcja osobistego odbioru zamówionej paczki o ustalonej godzinie.

Hot dogi, kanapki, sałatki, napoje, słodkości – na Pyszne.pl można zamówić pełną gamę produktów należącej do bp Wild Bean Cafe, poszerzoną dodatkowo o napoje Pepsi oraz lody Magnum i Ben&Jerry. Dostawy realizowane są w godzinach 11:00-22:00 przez flotę kurierską Pyszne.pl, uruchomiona została także opcja odbioru osobistego na stacjach bp. Na etapie pilotażowym oferta dostępna jest w Warszawie, Krakowie, Łodzi i Katowicach.

„Nasza oferta już od kilku lat obejmuje kategorie takie jak kawiarnie czy cukiernie przygotowujące swoje produkty na miejscu. Obserwujemy znaczące zainteresowanie Klientów zamawianiem ciepłych napojów czy kanapek. Partnerstwo z bp jest kolejnym krokiem w stronę dywersyfikacji naszej oferty, aby szeroki wybór znaleźli dla siebie wielbiciele śniadań czy prostych lunchów dostarczonych do drzwi.” – mówi Arkadiusz Krupicz, współzałożyciel i dyrektor zarządzający Pyszne.pl.

,,Cieszę się, że możemy powitać w gronie naszych Partnerów biznesowych Pyszne.pl. Szeroka obecność w home delivery to ważne uzupełnienie oferty bp. Jesteśmy konsekwentni w podążaniu za oczekiwaniami naszych Klientów, które koncentrują się obecnie na potrzebie elastyczności, mobilności, wygodzie i bezpieczeństwie. Jestem przekonana, że ta kolejna opcja dostaw do domu ze stacji bp cieszyć się będzie uznaniem Klientów, którzy mogą dokonywać zamówień produktów z Wild Bean Cafe przez 7 dni w tygodniu, także poprzez platformę Pyszne.pl’’ - deklaruje Barbara Wiążewska, dyrektor generalna działu retail bp w Polsce.

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.