Moya słodka, czyli nowe drożdżówki na stacjach paliw Moya

W kawiarniach Caffe Moya na stacjach paliw sieci Moya pojawiły się nowe, słodkie przekąski. Drożdżówki z serem oraz jagodami idealnie pasują do pysznej kawy serwowanej w koncepcie gastronomicznym na stacjach w granatowych barwach. Ciastka dostępne są w cenie 3,99, a podczas specjalnej promocji, w zestawie z „małą czarną” można zakupić je za zaledwie 1 zł.

Słodkie bułki drożdżowe to specjalność polskiej kuchni. Wypieka się je w bardzo wielu wariantach, m.in. z kruszonką, z makiem, lukrem, budyniem, serem czy owocami. Szczególnie wyczekiwane są świeże drożdżówki z jagodami, które pojawiają się na naszych stołach w miesiącach wakacyjnych. Dlatego właśnie na stacjach Moya dostępne są ciastka w tych najpopularniejszych i najbardziej lubianych smakach.

Koncept gastronomiczny Caffe Moya jest obecny na niemal wszystkich stacjach paliw sieci Moya. Asortyment jest nieustannie rozszerzany i dopasowywany do zmieniających się potrzeb klientów odwiedzających stacje. Podstawą konceptu jest osiem rodzajów kawy serwowanej z samoobsługowego ekspresu oraz wybór produktów gastronomii podstawowej: hot-dogów, zapiekanek, kanapek i ciastek. W ubiegłym roku w Caffe Moya pojawiła się też nowa kategoria produktów o nazwie „dania z pieca”, czyli dań typowo obiadowych, przygotowywanych na miejscu na zamówienie klienta. W tej ofercie znaleźć można prawdziwie włoską pizzę, pierogi prosto z pieca czy chrupiące stripsy z kurczaka podawane ze złocistymi frytkami.

Sieć stacji paliw Moya

Stacje paliw Moya obecne są we wszystkich województwach przy głównych trasach tranzytowych, drogach lokalnych i w miastach. Oferują najwyższej jakości paliwa: benzynę 95, 98, LPG oraz olej napędowy w wersji standardowej oraz premium – ON Moya Power. Kierowcy pojazdów ciężarowych i dostawczych mają do dyspozycji dystrybutory zapewniające szybkie tankowanie paliw oraz dostęp do coraz popularniejszego płynu AdBlue. Część stacji Moya wyposażona jest dodatkowo w parkingi dla samochodów ciężarowych, myjnie, kompresory czy odkurzacze. Stacje działające w ramach sieci spełniają najwyższe standardy obsługi i jakości. Gwarancją jakości paliw na stacjach w barwach Moya jest niezależny program badania paliw – TankQ.

Więcej w kategorii

Petroleum Ukraine 2024 po raz kolejny w Warszawie

Międzynarodowa konferencja 'Petroleum Ukraine' odbędzie się 18 czerwca 2024 roku. Program forum obejmie najważniejsze kwestie rynku paliw, takie jak dywersyfikacja dostaw oleju napędowego, polityka sankcji UE, możliwości skutecznej interakcji z ukraińskimi firmami.

Synetyczny gaz ziemny (SNG) stanowi nowe możliwości rozwoju rynku LPG po 2025 roku

Rynek LPG przechodzi przez znaczące zmiany i transformacje - w tym pakiet ustaw "Fit for 55". W rezultacie mogą one zmniejszyć jego zużycie oraz potencjalne podwyżki cen LPG po zakazie importu z Rosji i Białorusi. Jednak te ryzyka mają też szanse przynieść duże możliwości wzrostu rynku LPG w Polsce o 30-50 proc. do 2035 roku.

Tankuj i zyskuj dodatkowe korzyści na stacjach Circle K

Na stacjach Circle K rusza akcja „Tankujesz, zyskujesz”. Klienci będą mogli skorzystać z promocyjnej ceny aromatycznej kawy oraz dostępnych wariantów Hot Dogów przy zatankowaniu min. 20 litrów dowolnego paliwa miles® oraz milesPLUS®. Oferta obowiązuje z kartą lojalnościową EXTRA i potrwa do połowy kwietnia br.