Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Centrum prasowe
Live Chat Software

Bezpłatne "Wiadomości e-petrol.pl" na Twoją skrzynkę e-mail
Administratorem Danych Osobowych jest...

Bałtykgaz otwiera własny terminal przeładunkowy na granicy z Białorusią

Bałtykgaz/zdjęcie ilustracyjne
2019-09-25 / 08:11
Bałtykgaz otwiera własny terminal przeładunkowy na granicy z Białorusią

Bałtykgaz spółka z o.o., jeden z wiodących dostawców gazu płynnego LPG w Polsce, planuje od stycznia 2020 roku rozszerzyć swoją działalność operacyjną na wschodniej granicy Polski.

W dniu 23 września 2019 r. Spółka nabyła własność terminalu przeładunkowego LPG w Zabłotczyźnie (powiat hajnowski), wyposażonego w  zbiorniki magazynowe gazu płynnego o łącznej pojemności 1800 m3. W najbliższym czasie będą tam prowadzone prace modernizacyjne, które zagwarantują partnerom rynkowym Bałtykgaz spółki z o.o. świadczenie usług na najwyższym poziomie technicznym i organizacyjnym.

Nowa inwestycja pozwoli Bałtykgaz Spółce z o.o. rozwinąć możliwości w zakresie magazynowania i przeładunku gazu płynnego LPG oraz wyjść na rynek z szerszym katalogiem usług oferowanych w sąsiedztwie przejścia granicznego Świsłocz – Siemianówka.

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.

Dokument bez tytułu