Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Z kraju
Live Chat Software

Bezpłatne "Wiadomości e-petrol.pl" na Twoją skrzynkę e-mail
Administratorem Danych Osobowych jest...

Konkurs na stanowisko prezesa zarządu w spółce Orlen Paliwa

e-petrol.pl
2019-12-18 / 09:53
Konkurs na stanowisko prezesa zarządu w spółce Orlen Paliwa

Rada nadzorcza Orlen Paliwa ogłosiła decyzję o wszczęciu postępowania kwalifikacyjnego na stanowisko prezesa, podała spółka. Zainteresowani kandydaci mają czas na składanie ofert do 27 grudnia br.

W ogłoszeniu spółka podała, że osoba pełniąca funkcję prezesa zarządu będzie odpowiedzialna za: kierowanie, zarządzanie i nadzorowanie działalności spółki w ramach kolegialnego zarządu, współtworzenie strategii spółki oraz nadzór nad jej realizacją, zapewnienie rozwoju spółki i  efektywną współpracę w ramach grupy kapitałowej Orlen.

Kandydaci muszą mieć m.in. wykształcenie wyższe, 5-letni okres zatrudnienia oraz co najmniej 3-letnie doświadczenie na stanowiskach kierowniczych lub samodzielnych.

Konieczność ogłoszenia postępowania na funkcję prezesa Orlen Paliwa jest następstwem powołania dotychczas kierującego spółką Jacka Golińskiego na stanowisko prezesa Energi.

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.

Dokument bez tytułu