Jakość, pewność i dywersyfikacja dostaw gazu

BKF Myjnie z nową aplikacją

Już niedługo za mycie auta zapłacisz telefonem, a chwilę później otrzymasz FV. BKF Myjnie wprowadza kolejną rewolucję w branży myjni samochodowych - nową formę płatności za mycie auta. Była już rozmierniarka banknotów, była płatność kartą, a teraz czas na płacenie telefonem!

BKF Myjnie z nową aplikacją
Programiści BKF Myjnie nie próżnują. Aplikacja w wersji testowej działa już na dwóch myjniach. Do końca 2019 roku BKF planuje umożliwić płatności BE LOYAL nawet na kolejnych 200 obiektach.

Płatność za pomocą telefonu to standard w dzisiejszych czasach. Mamy już BLIK, mamy MOBILET. Teraz czas na BE LOYAL.

"Płać za mycie auta tak jak lubisz najbardziej. Teraz nie mając ani grosza w portfelu, zapłacisz telefonem.” - Tak o swojej aplikacji BE LOYAL, pisze BKF Myjnie, największy polski producent myjni samochodowych.

- Idziemy z duchem czasu. Chcemy dotrzeć do najbardziej postępowej grupy naszych odbiorców, którzy nie noszą ze sobą gotówki. Kolejną grupą, do której kierujemy ofertę są klienci biznesowi. Na myjnie BKF, przyjeżdżają przedsiębiorcy. Chcemy być w stosunku do nich fair i za wykonaną usługę mycia, wystawić fakturę - mówi Piotr Andrzejewski, właściciel BKF.

Dlaczego warto będzie podłączyć myjnię do płatności BE LOYAL?

Korzyści z podłączenia myjni do płatności BE LOYAL jest wiele. Zarówno dla klienta jak i posiadacza myjni.

•    Każda myjnia BKF z podłączoną aplikacją, widoczna będzie na mapie dostępnych myjni w aplikacji, którą zobaczą setki, a nawet tysiące osób posiadających aplikację. Jest to ułatwienie dla kierowców oraz szansa na zwiększenie sprzedaży dla właścicieli myjni.
•    Płatności mobilne są wygodną formą, która z roku na rok zyskuje coraz więcej fanów.
•    Klient automatycznie otrzyma FV. To duże udogodnienie dla posiadaczy służbowych samochodów.
•    Użytkownik aplikacji zapłaci taniej za każdą minutę mycia. Przy wyborze tej formy płatności zapłacimy do 10% mniej w porównaniu do standardowego cennika.

Jakie formy płatności będzie oferować aplikacja?

Klient będzie mógł zasilić konto w aplikacji na wiele sposobów. Na ten moment dostępne są 3 metody płatności: kartą płatniczą, Przelewy 24 oraz Apple Pay. Operator nieustannie pracuje nad rozwojem i dodaniem kolejnych metod płatności.

Już dzisiaj każdy właściciel myjni BKF, będzie mógł uruchomić na swojej myjni płatności aplikacją BE LOYAL. Aby to zrobić, należy wcześniej skontaktować się z BKF. Więcej informacji na stronie https://bkfmyjnie.pl/beloyal/ .

BKF Myjnie to największy polski producent myjni samochodowych. W swojej ofercie firma posiada: myjnie bezdotykowe, myjnie portalowe, systemy i dodatki do myjni, maszyny czyszczące, chemię. Niedawno firma weszła także w IIoT (www.ebkf.eu).  Rozwiązania BKF znane są na 21 rynkach Europy i Azji.
Kontenery Ad-Blue SWIMER
Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY