Kontenery Ad-Blue SWIMER

AVIA Solar rozwija sieć punktów partnerskich w Polsce

Spółka Unimot Energia i Gaz z Grupy Unimot, przy współpracy z Banking Retail System (BRS), otworzyła dwa punkty sprzedaży marki AVIA Solar. Nowe salony powstały w Gnieźnie i Chełmie i przyjmują klientów od 26 lipca.

AVIA Solar rozwija sieć punktów partnerskich w Polsce
Salony sprzedaży AVIA Solar mieszczą się w Gnieźnie przy ulicy Warszawskiej 14 oraz w Chełmie przy Młodowskiej 5. Obok showroomu w Żywcu to kolejne miejsca, gdzie klienci indywidualni i biznesowi mogą uzyskać pełne doradztwo w zakresie instalacji fotowoltaicznych, otrzymać fachowe wsparcie oraz poznać pełną ofertę AVIA Solar.

- Dzięki współpracy ze spółką Banking Retail System mamy możliwość dotarcia z produktami marki AVIA Solar bezpośrednio do klientów indywidualnych i biznesowych. Otwarcie punktów sprzedaży pozwala nam konsekwentnie wdrażać przyjętą strategię i rozwijać świadomość marki AVIA Solar. Jeśli nowe kanały sprzedaży spełnią nasze biznesowe założenia, rozważymy rozwój punktów w kolejnych miastach w Polsce – mówi Piotr Laskowski, prezes zarządu UNIMOT Energia i Gaz.

Pierwszy i flagowy salon sprzedaży marki AVIA Solar powstał przy ulicy Księdza Prałata St. Słonki 4 w Żywcu, w siedzibie spółki OKE, która jest operatorem klastra „Żywiecka Energia Przyszłości”. W salonie sprzedaży AVIA Solar klient może skorzystać z konsultacji z przedstawicielem AVIA Solar w zakresie dostępnych rozwiązań systemów fotowoltaicznych, otrzymać szytą na miarę ofertę dla domu, firmy lub gospodarstwa rolnego, a także poznać możliwości finansowania przyszłych inwestycji. W nowych punktach na klienta czekają specjalnie przygotowane standy, panele pokazowe i materiały informacyjne z aktualną ofertą AVIA Solar.

Blisko roczna współpraca z AVIA Solar zaowocowała powstaniem unikalnego konceptu, w którym partnerzy BRS mogą stać się autoryzowanym partnerem AVIA Solar. Nasi partnerzy będą mogli wykorzystać swoje wieloletnie relacje z klientami, oferując im rozwiązania fotowoltaiczne renomowanej polskiej firmy, jaką jest Unimot Energia i Gaz pod marką AVIA Solar. Mocno trzymamy kciuki za pierwsze dwa wspólne salony sprzedaży – dodaje Konrad Lassota, prezes Banking Retail System Leasing.

Banking Retail System Spółka z o. o. to ogólnopolski operator bankowy, działający na rzecz firm pośrednictwa kredytowego w zakresie kredytów firmowych, leasingu i kredytów hipotecznych. BRS istnieje na rynku od 2014 roku i udzielił już ponad 21 tysięcy kredytów klientom detalicznym i firmowym, dzięki sieci 1750 partnerów biznesowych. Spółka systematycznie poszerza dostęp do produktów bankowych i pozabankowych dla swoich klientów, a w wyniku umowy z UNIMOT Energia i Gaz rozszerzy je również o ofertę instalacji fotowoltaicznych AVIA Solar.
Kontenery Ad-Blue SWIMER
Zostań partnerem akceptacyjnym DKV – DKV MOBILITY