Jesteś tutaj: Strona Główna » Wiadomości » Centrum prasowe

AVIA Solar
2021-02-18 / 09:31
Pierwszy w Polsce showroom AVIA Solar już otwarty

Spółka Unimot Energia i Gaz z Grupy Unimot otwiera w Żywcu pierwszy w Polsce salon sprzedaży marki AVIA Solar, gdzie wszyscy zainteresowani odnawialnymi źródłami energii mogą uzyskać fachowe wsparcie w temacie instalacji fotowoltaicznych, magazynów energii czy pomp ciepła, otrzymać dopasowaną do ich potrzeb ofertę, a także zapoznać się z elementami instalacyjnymi wykorzystywanymi przez firmę.

W salonie sprzedaży AVIA Solar klient może skorzystać z konsultacji z przedstawicielem AVIA Solar w zakresie dostępnych rozwiązań systemów fotowoltaicznych, otrzymać kompleksową ofertę dla domu, biznesu lub rolnictwa, a także poznać możliwości finansowania przyszłych inwestycji.

- Showroom AVIA Solar to miejsce, które powstało z myślą o klientach indywidualnych i biznesowych, w szczególności o MŚP, dla których redukcja kosztów energii jest ważna po wprowadzeniu dodatkowej opłaty mocowej do rachunku za prąd — przyznaje Andrzej Moczydłowski, prezes zarządu spółki Unimot Energia i Gaz, ekspert rynku OZE.

- Jako kwalifikowany wykonawca w programie Słoneczna Żywiecczyzna chcemy być bliżej osób, które zgłosiły się do tego projektu, dlatego postanowiliśmy otworzyć pierwszy salon sprzedaży marki AVIA Solar właśnie w tym regionie — dodaje Andrzej Moczydłowski.

Showroom AVIA Solar mieści się przy ulicy Księdza Prałata St. Słonki 4 w Żywcu, w siedzibie spółki OKE, która jest operatorem klastra „Żywiecka Energia Przyszłości”.

W ramach synergii w Grupie Unimot klienci będą częstowani na miejscu wyśmienitą kawą — tą samą aromatyczną mieszanką ziaren, jaka dostępna jest na stacjach paliw AVIA w koncepcie gastronomicznym Eat&GO.

Niektóre obrazy czy zdjęcia znajdujące się na tej stronie są własnością 123RF Limited, ich współpracowników lub licencjonowanych partnerów i zostały udostępnione za ich zgodą.
Te obrazy czy zdjęcia nie mogą być kopiowane lub pobierane bez zgody 123RF Limited.